Здравей,аз съм със същия модел.Купих е супер изгодно на 8.март.2011год. От тогава съм минал 65 000 км. без нито един проблем,само консумативи съм сменял.Всеки ми препоръчва същото и да е смотавам че италианците не можели да правят коли.Но с тази разлика че Алфа 156 е призната от германците за първия италиански автомобил сглобен със немско качество.Не слушай феновете само на немските автомобили,които най-често киснат в сервизите.Дизелът е един от най-качествените и нетрошещи се двигатели,които дори и немците ползват за автомобилите си.Така че карай си е спокойно и се наслаждавай на прекрасния автомобил.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Всички ме съветват да си продам Алфата / 156
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
И в други теми съм го писал,но на кратко...
-една от най-комфортните и удобни коли за каране(А съм карал много...)
-дизайна е актуален и сега
-най-продавана кола за не помня коя година(може би 99).Коя немска кочина е с тази титла в този клас?!
-и други хубави неща и предимства за алфата...!!
-Старите коли нямат марка ,а само предишен собственик!Някой си мислят,че като си купят кочина за без пари е виновна марката и си карат гоуф-а в период на полуразпад!
Оправи си колата в хубав сервиз и и се радвай!Нека другите да завиждат!Поздрави!Alfa Romeo GTV 3.2 V6 24V -сбъдната мечта
Peugeot Partner 1.6 HDI 90 BHP(служебна)-много зла за гъзарите-ex
SEAT Ibisa 1.4 '08(служебна)-много пъргава и ненатоварваща-ex
Dacia Logan 1.5 cdi 90 BHP(служебна)-голямото наказание за шофьора!!
Comment
-
Първоначално публикувано от кучето Покажи съобщениеСтарите коли нямат марка ,а само предишен собственик!
Comment
-
Първоначално публикувано от кучето Покажи съобщение-най-продавана кола за не помня коя година(може би 99).Коя немска кочина е с тази титла в този клас?!Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Ti - "новата" - 150 млади кончета и едно дърто магаре зад волана
ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD - червен трактор- 105 одъртели коня и 1 кьопаво магаре зад волана
Comment
-
...ще има да си ги караме 156-ците,още доста дълго....от начало ги нямаше,беше голям кеф...дойде момента в който си купих-най-големия кеф
.......след някоя друга година ще почнат и да чезнат та пак само нашите ще останат....пак кеф
156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци-ex.
159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда
Comment
-
Първоначално публикувано от i.ganchev.ganchev Покажи съобщениеНе съм много съгалсен с някои неща.
Първо италянските коли са наистина с калпава ходова част, за разлика от разни немски екземпляри.
Второ - цената на ходовата част специално на 156 даже е по-евтина от цените на разни немски возила от същата година и клас (примерно ауди А4).
Има и други алфи освен 156! Примерно цената на окачването на 145/146 е напълно сравнима с цената на окачването на голф 3 да речем (сравняваме коли от един клас). Така че това със скъпите части е по-скоро мит. А истината е, че са нежни и неиздръжливи коли.
Интериора на алфата верно е по-красив, но много куцо направен. На всичките 10+ годишни италянки им скърцат пластмасите, колкото и да са поддържани.
Моторите като цена на поддръжка са аналогични с тези на другите марки от същата година и клас.
И повечето тук сме си купили колите със сърцето, а не с главата, така че обективни преценки трудно може да се дадат от фанатициLast edited by grenlould; d.m.y г., 01:37.
Comment
-
Първоначално публикувано от renny Покажи съобщениеда 156 SW; 1.9jtd; 2003
---------- Post added at 15:37 ---------- Previous post was at 15:21 ----------
Да не говорим колко спорове съм водила вече относно така наречената "скъпа поддръжка на автомобила"
Но както и да е..... Най - голямата ми драма в момента е, един датчик за температурата , който ми показвал -20/ примерно/ .... в следствие на което .... термустата ми е като умрял..... и както вече предполагам разбрахте- Женска съм.... Резонния ми въпрос е - Какво ЗА Бога значи товаВярно е че вечя почти няма нещо дето не го разбирам по колата ... ама тоя датчик ме преби
Alfa Romeo 156 TS 1.8
Alfa Romeo 145 1.7
Comment
-
Днес в 7 и 30 сутринта ми докараха първата ми алфа,до момента ми е бяха показвали само на снимки.Като е видях просто останах смаян,като се качих вътре не можех да повярвам,че кола на 12 години (156 1,8 2001) може да изглежда толкова модерна,удобна,запазена.След като е запалих и тръгнах по пътищата не исках да сляза.За пръв път изпитвам такова удоволствие от шофиране.А за скъпата поддръжка за сега са само митове.След като предишната кола ми беше ауди а4 2.5тди нищо не може да ме уплаши..Малко по-късно ще кача и снимки.
Comment
-
Първоначално публикувано от bonc Покажи съобщениеДнес в 7 и 30 сутринта ми докараха първата ми алфа,до момента ми е бяха показвали само на снимки.Като е видях просто останах смаян,като се качих вътре не можех да повярвам,че кола на 12 години (156 1,8 2001) може да изглежда толкова модерна,удобна,запазена.След като е запалих и тръгнах по пътищата не исках да сляза.За пръв път изпитвам такова удоволствие от шофиране.А за скъпата поддръжка за сега са само митове.След като предишната кола ми беше ауди а4 2.5тди нищо не може да ме уплаши..Малко по-късно ще кача и снимки.
Със здраве да си я караш!На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
Първоначално публикувано от bonc Покажи съобщениеДнес в 7 и 30 сутринта ми докараха първата ми алфа,до момента ми е бяха показвали само на снимки.Като е видях просто останах смаян,като се качих вътре не можех да повярвам,че кола на 12 години (156 1,8 2001) може да изглежда толкова модерна,удобна,запазена.След като е запалих и тръгнах по пътищата не исках да сляза.За пръв път изпитвам такова удоволствие от шофиране.А за скъпата поддръжка за сега са само митове.След като предишната кола ми беше ауди а4 2.5тди нищо не може да ме уплаши..Малко по-късно ще кача и снимки.
Поддържай я в читав сервиз и ще видиш че с нищо не е по-лоша от германките.Със здраве да я караш.
По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
Comment
-
Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщениеЯ си смени свещитеПоддържай я в читав сервиз и ще видиш че с нищо не е по-лоша от германките.Със здраве да я караш.
.Днес на -8 в София пали без проблеми.Дано и занапред да е така.
Comment
-
Aз от скоро съм с Алфа Ромео 156 1.6TS и съм много доволен. Сега ще трябва обаче да мина през сервиза,че нещо прекъсва. И bonc много добре изглежда твоята нова любов
Ако може да споделиш каква цена имаше това удоволствие (кеф цена няма,но все пак).
Alfa Romeo 156 1.6TS
Comment
-
Първоначално публикувано от bb0yash Покажи съобщениеAз от скоро съм с Алфа Ромео 156 1.6TS и съм много доволен. Сега ще трябва обаче да мина през сервиза,че нещо прекъсва. И bonc много добре изглежда твоята нова любов
Ако може да споделиш каква цена имаше това удоволствие (кеф цена няма,но все пак).
Comment
Comment